Mupo reageerib ka netikommentaaridele

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Peeter Langovits

Üks Merivälja elanik kirjutas Postimees.ee üleeilse mupot ja heakorda käsitleva uudise kommentaaris korralagedusest Merivälja pargis ning kutsus munitsipaalpolitseid üles tegutsema, tänaseks on asjad selgeks tehtud.


«Ootaks väga mupot Merivälja parki (eriti ülemisse ossa), mis on linna hooldada. Pargis prügikaste ei tühjendata. Viis nädalat tagasi mingi naisterahvas kogus prügi kokku musta suurde kilekotti ja asetas selle siis teeäärde kedagi-midagi ootama. Nüüd on see koerte ja vareste poolt lahti harutatud. Prügikastid on täis,varesed sikutavad sealt kakakotikesi mööda parki laiali. Päris kole. Ja siis imestame,miks koeraomanikud ei korista oma koerte järelt. Nii, et MUPO - tule tee midagi ära,» kirjutas üks netikommentaator.

Mupo töötaja pöördus päringuga Pirita linnaosavalitsuse poole, et asjas selgust saada. «Mupole laekunud vastuses möönab linnaosavalitsus, et hetkel puudub neil lepingupartner, kes pargis heakorratöid teeks. Seetõttu on linnaosavalitsus püüdnud parki oma jõududega korras hoida. Koristamas käidi ka möödunud reedel ning kontrollimaks Postimehes püstitatud pöördumist, lisaks ka eile,» teatas linnaosavalitsus.

Pirita linnaosavalitsuse peaspetsialist Mariana Simson tõdes, et tõepoolest jäi möödunud nädalal ülemine pargi serv koristamata ning see töö viidi eilsega lõpule. Eelmisel reedel oli tegemist pargi servas laiali loobitud, tavalisest kilekotist pärineva koduse olmeprahiga. Uus kogus sodi oli parki tekkinud juba nädalavahetusel ning pärineb arvatavalt mõne kohaliku elaniku kodust.

Simson lubas, et edaspidi jägitakse Merivälja pargis toimuvat tähelepanelikumalt ning ehk õnnestub pahategija ka kohalike elanike abiga tabada. Ühtlasi palub linnaosavalitsus teavitada heakorraeeskirjade rikkujatest ja vajadusel kohale kutsuda mupo patrull. Mupo ööpäevane infotelefon on 14410.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles